Programma

Het programma van Koningsdag 2021 is bekend! Dit jaar worden er allerlei digitale activiteiten georganiseerd waar je alleen of met je huishouden aan kan deelnemen. Ga jij voor de kleurwedstrijd of sluit je liever aan bij de pubquiz? Lees hieronder wat er georganiseerd wordt en hoe je mee kan doen!
In de komende weken zullen we op deze pagina nog meer leuke programmaonderdelen bekend maken dus houd het in de gaten! 

Digitale aubade | 09.00 uur

Koningsdag start traditioneel met de aubade (ofwel; het vlag hijsen) om 09.00 uur. Dit jaar niet vanaf het Oude Dorp maar digitaal! Pak een kopje koffie (misschien wel met een tompouce?) en trap Koningsdag 2021 met ons af.

Deze activiteit is in samenwerking met Omroep Houten.

Versier-je-huis-wedstrijd | 12.00 uur

Dat je de vlag uit mag hangen tijdens Koningsdag weet iedereen. Maar nu we dit jaar geen vrijmarkten hebben die Houten oranje laten kleuren, moeten we dit op een andere manier voor elkaar krijgen. Verzamel daarom al je versierspullen en creëer het mooist versierde huis van Houten! Om 12.00 uur maken we de winnaar bekend, deze zal van ons een leuke prijs krijgen. De mooiste inzendingen zullen we delen op onze sociale media. Hoeveel van deze huizen weet jij te spotten tijdens een wandeling door Houten?

Meedoen? Stuur een foto of filmpje van jouw versierde huis voor 27 april, 11.00 uur naar huizen@koningsdaginhouten.nl, tag ons op Instagram #houtenkleurtoranje @koningsdaginhouten of verstuur je inzending via het contactformulier op deze pagina.

Speurtocht | 14.00 uur

Zit jij ook al de hele dag binnen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Scouting Schonauwen gaat jou hierbij helpen! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 

Kleurwedstrijd | 15.00 uur

Ben jij creatief en op zoek naar een leuke activiteit? Doe mee met onze kleurwedstrijd! Download de kleurplaat vanaf volgende week hier of haal hem binnenkort uit de krant. Lever hem in en hoop dat de prijs op jouw deurmat beland! 

Meedoen? Stuur een foto of filmpje van jouw kleurplaat voor 27 april, 14.00 uur naar kleuren@koningsdaginhouten.nl, tag ons op Instagram #houtensekoningskleurplaat @koningsdaginhouten of verstuur je inzending via contactformulier op deze pagina. Vergeet niet om je leeftijd te vermelden bij je inzending! 

Pubquiz | 16.00 uur

Trommel je huishouden op en verzamel iedereen voor de grote Houtense Koningsdag pubquiz! Om 16.00 uur gaan we van start met dit festijn en gaan we zien welk huishouden er met de prijs vandoor gaat. Heb jij een laptop/tablet/telefoon met internet, een gezellig team en heel veel zin? Dan heb je alles in huis om mee te doen! 

Meedoen? Schrijf je tot en met 26 april in via het contactformulier op deze pagina. Je krijgt dan 27 april in de ochtend een mailtje met meer informatie en de juiste linkjes. Zorg dus dat je email adres klopt! Voor vragen kan je mailen naar pubquiz@koningsdaginhouten.nl

Alleen inwoners van de gemeente Houten kunnen deelnemen aan de activiteiten.