Programma

Het programma van Koningsdag 2021 is bekend! Dit jaar worden er allerlei digitale activiteiten georganiseerd waar je alleen of met je huishouden aan kan deelnemen. Ga jij voor de kleurwedstrijd of sluit je liever aan bij de pubquiz? Lees hieronder wat er georganiseerd wordt en hoe je mee kan doen!

Digitale aubade | 09.00 uur

Koningsdag start traditioneel met de aubade (ofwel; het vlag hijsen) om 09.00 uur. Dit jaar niet vanaf het Oude Dorp maar digitaal! Pak een kopje koffie en trap Koningsdag 2021 met ons af. De digitale aubade is terug te kijken via de aubade pagina.

Deze activiteit is in samenwerking met Omroep Houten.

Tompoucen bakken met… | 10.00 uur

Tompoucen zijn natuurlijk dé Koningsdag lekkernij. Heb jij altijd al zelf een keertje tompoucen willen bakken? Pak dan je kans! Om 10.00 uur kan jij meebakken met burgemeester Isabella die je precies laat zien hoe je zelf de lekkerste tompoucen kan maken. Kijk op de tompoucen pagina om het filmpje terug te kijken.

Deze activiteit is in samenwerking met Omroep Houten en Bakkerij Hogenboom.

Versier-je-huis-wedstrijd | 11.00 uur (uitslag 12.00 uur)

De winnaars van de versier-je-huis-wedstrijd hebben inmiddels hun prijzen ontvangen. Gefeliciteerd!

Kleurwedstrijd | 14.00 uur (uitslag 15.00 uur)

De winnaars van de kleurwedstrijd hebben inmiddels hun prijzen ontvangen. Gefeliciteerd! Wil jij alsnog de kleurplaat maken? Download hem hier.

Speurtocht | 14.00 uur

Op de speurtocht pagina kan je de fimpjes van Scouting Schonauwen vinden waarin ze drie verschillende manieren van een speurtocht maken uitleggen.

Pubquiz | 16.00 uur

De pubquiz is gespeeld en het was spannend! Wil jij weten op welke plek je bent geëindigd? Kijk hier de uitslag terug.

Alleen inwoners van de gemeente Houten kunnen deelnemen aan de activiteiten.